BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Atköy Ortaokulu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladık. Olumsuz hava koşulları sebebiyle törenimizi okul binası içerisinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz şiiirlerini okudu, gösterilerini yaptı. 19 Mayıs 1919'da başlayan kurtuluş mücadelesi için canlarını siper eden atalarımıza minnetimizi göstermeye çalıştık. Bayramımız kutlu olsun.

May

Öğrencilerimiz, mobil sinema aracılığıyla 3 boyutlu filmlerini izleyerek eğlendiler.

May

8/A şubemizden Celaleddin Aksay Şehit Turgut Solak Fen Lisesinde yapılan matematik yarışmasına katıldı. Katılımından dolayı öğrencimizi kutlarız.

Ock

8. sınıflarımız için üçüncü, diğer kademedeki öğrencilerimiz için ilk defa gerçekleştirilen bigep sınavına, öğrencilerimiz hazırdı. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Kas

Balıkesir ilinin eğitim potansiyelini tüm destek sağlayan kuruluşlar ile yükseltmek amacıyla Valiliğimizin himayelerinde ve 2023 Vizyon Belgesinin ' Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye' hedefinin yol göstericiliğinde Balıkesir'imizde; 'Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) tüm kurumlarımızda uygulanmaya devam ediyor.